ontmoet je ware zelf

Reiki  2e graad cursus

Ontgrendel de Deur naar Je Onderbewustzijn

ontmoet je ware zelf

  Welkom op de Weg van Innerlijke Ontdekking met Reiki

  Stap binnen in een wereld van diepgaande inzichten en versnelde verbinding met je essentie. Onze Reiki Tweede Graad Cursus biedt een betoverende reis naar de oorsprong van oplossingen, waar je de kracht van diverse Reiki Symbolen zult ontdekken. Hier word je geleid om doelgerichte acties te ondernemen, je besluitvorming te versterken en effectiever te handelen in elke levenssituatie.

  Waarom kiezen voor Tweedegraads Reiki?

  Deze cursus is meer dan een overdracht van kennis; het is een intieme overgave aan de diepere lagen van bewustzijn. De mondelinge traditie van Meester naar Student zorgt voor een rijke, praktische ervaring die verder gaat dan woorden op papier. Het werken met Reiki Symbolen opent de deur naar ongekende mogelijkheden, waar geestelijke rust, directe zelfverbinding, en een verhoogde harmonie met externe energieën slechts het topje van de ijsberg zijn.

  Wat kun je verwachten?

  Onze Reiki Tweede Graad Cursus, verdeeld over 3 stimulerende dagdelen, begint met een diepgaande verkenning van de Reiki-symbolen en hun mantra's. Je krijgt de ruimte om thuis te oefenen en keert na ongeveer een week terug om jouw ervaringen te delen en de diepere betekenis van elk symbool te ontrafelen. Deze dag staat in het teken van praktische oefeningen en het verfijnen van jouw Reiki-vaardigheden.

  Als je al de Reiki 1e graad hebt, nodig ik je uit om deze verrijkende verdieping in Reiki te ervaren. Is er geen geschikte datum hieronder? Geen zorgen, neem dan gerust contact met mij op.
  Ontgrendel de volgende fase van jouw spirituele reis en ontdek de transformatieve kracht van Reiki.

Reiki 2e graad cursus

Datums gaan in gezamenlijk overleg  
Vul het contact formulier in met de door jouw (jullie) gewenste datums

Programmatijden:

Start1e dagdeel: ochtend van 10.00 uur tot ongeveer 12.30 uur of  middag van 14.00 tot ongeveer 16.30 uur of een avond van 20.00uur tot 22.30uur
Na een week 2e en 3e dagdeel: hele dag van 10.00 uur tot ongeveer 16.30 uur

Na deze transformerende ontdekkingen sta ik altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw persoonlijke groei op het unieke spirituele pad staat bij mij centraal.

Je bent van harte welkom in mijn GRATIS online (Reiki)kenniscentrum.

Jouw investering voor het volledige en levenslange traject bedraagt €500,--
Locatie: Prinses Beatrixlaan 8 in Wezep
 Gratis parkeren.
Slechts 5 minuten lopen vanaf station Wezep.

Ontdek, groei en verwelkom jouw transformatie.

Contactformulier