ontmoet je ware zelf

Reiki  3e graad  Het Masterschap

samen jouw spirituele pad ontdekken

ontmoet je ware zelf

Spirituele ontwikkeling

Vragen stellen over het menselijk bestaan, onze oorsprong en wat ons mens maakt hoort bij de opleiding van het Reiki Masterschap. De nadruk ligt hier op de spirituele ontwikkeling van jou als mens. Vragen stellen creëert een groter bewustzijn en dit brengt je naar de diepere lagen in jezelf.

Omdat Reiki Masterschap draait om ontwikkeling van jouw spirituele zelf ga je een verbintenis aan voor minimaal één jaar met mij. Wanneer er meer tijd nodig mocht zijn voor deze ontwikkeling dan zal er meer tijd genomen worden.

Reiki doet wat gedaan moet worden. Ik heb geleerd me te laten verrassen met welke wijsheid het lichaam komt

Voordat je begint aan je Reiki Masterschap zal je met mij een persoonlijk gesprek aan gaan om te kijken of ik als Reiki Master jou kan begeleiden naar de ontwikkeling die jij nodig hebt. Dat maakt dat dit niet zomaar een opleiding is maar een op maat gemaakte coaching naar een bewustere versie van jezelf.

Alle kennis van mij zal tot jouw beschikking staan. Je leert zelf succesvol cursussen op te zetten. Mocht je de ambitie hebben om een eigen praktijk op te zetten dan ben ik ook jouw coach. Mijn meer dan 30 jaar praktijkervaring plus mijn ervaring als succesvol onderneemster maakt mij de aangewezen persoon om jou daarbij te helpen. Ik zal adviezen geven die je direct in de praktijk kan toepassen.

Vraag een persoonlijk gesprek aan.

Reiki  3 "het Masterschap"

Start is in overleg

Het masterschap is een commitment voor het leven

Tijden:
We gaan minimaal voor 1 jaar samen op pad. Elke 2 tot 3 weken is er een persoonlijke sessie en krijg je mij als jouw coach.

We gaan telkens kijken waar je staat en welke trigger(s) je bent tegen gekomen. Hoe ben je er mee omgegaan en welke mogelijkheden kun je nog meer toepassen. Zo leer je het leven volop te leven en gaat het je steeds makkelijker af om vanuit het licht en de onvoorwaardelijke liefde te "zijn". Zo leer je diverse technieken. Zowel voor jezelf als voor je eventuele klanten en cursisten is dit belangrijk. 
Na afloop krijg je een certificaat van de Reiki Alliance  een wereldwijde Reiki organisatie waarbij ik ben aangesloten.
Verder ga je thuis met Reiki bezig zijn.We gaan samen Reiki cursussen organiseren.Je mag mij daar waar je kan/wil assisteren. Ik deel graag al mijn kennis.Dit alles in de energie van Reiki. 

Voor dit jaar traject staat een bijdrage van € 10.000,-- wat in delen betaald kan worden.Na de opleiding kun je zelfstandig Reiki cursussen geven en kun je altijd met je vragen bij mij terecht. 
Locatie: Prinses Beatrixlaan 8 in Wezep
Vrij parkeren.  5 minuten lopen vanaf station Wezep