ontmoet je ware zelf

Reiki  3e graad: Het Masterschap

Samen Ontdekken Wij Jouw Spirituele Pad

ontmoet je ware zelf

Welkom op de Reis naar Zelfontdekking en Meesterschap

In de kern van het Reiki Masterschap ontvouwt zich een spirituele ontdekkingsreis. Hier gaat het niet alleen om het leren van technieken, maar om het verkennen van de diepere vragen die ons menselijk bestaan omringen. Gedurende deze betekenisvolle reis leg je een commitment af aan je eigen spirituele groei, met een toegewijde begeleiding die zich uitstrekt over minstens een jaar.

Reiki, als beoefening en levensfilosofie, heeft de kracht om te doen wat nodig is. Het is een reis die je meeneemt naar onbekende plaatsen, waarbij het lichaam wijsheden onthult die vaak verrassend en diepgaand zijn.Voorafgaand aan je Reiki Masterschap gaan we een persoonlijk gesprek aan . Geen standaard benadering, maar een op maat gemaakte coachingssessie om de bewustere versie van jezelf te ontdekken. Dit is geen loutere opleiding; het is een diepgaande reis naar jouw ware potentieel.

Wat mag je verwachten?
De volledige omvang van mijn kennis staat tot jouw beschikking. Leer niet alleen de kunst van het overdragen van kennis in succesvolle cursussen, maar ontdek ook hoe je jouw eigen Reiki-praktijk kunt opzetten. Met meer dan 30 jaar praktijkervaring en ondernemerschap ben ik er om je te coachen en te adviseren, en je te helpen groeien op zowel spiritueel als praktisch niveau.

Deze website is een uitnodiging om de eerste stappen te zetten naar jouw Reiki Masterschap. Neem de tijd om te verkennen en voel je vrij om een persoonlijk gesprek aan te vragen. De reis begint hier, op het pad van inspiratie en ontdekking. Ben je er klaar voor?


Reiki  3 "het Masterschap"

De aanvang bepalen we samen in overleg.


Het Masterschap is een levenslange toewijding.

Betreed de Poort van Spiritueel Meesterschap met Reiki

Welkom bij het Reiki Meesterschapstraject, waar de reis naar diepe groei en spirituele zelfontdekking begint. Gedurende minimaal een jaar nemen we samen stappen op dit transformerende pad. In persoonlijke sessies om de 2 tot 3 weken begeleid ik jou als coach, waar we jouw reis evalueren, triggers identificeren en onderzoeken hoe je ermee omgaat. Ontdek de mogelijkheden om het leven volledig te omarmen, te stralen vanuit het licht en te 'zijn' vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Dit traject is een fascinerende ontdekkingstocht waarin je een scala aan technieken leert, zowel voor persoonlijk gebruik als voor het begeleiden van anderen, zoals klanten en cursisten. Als bekroning op je inzet ontvang je een certificaat van de Reiki Alliance, een wereldwijde Reiki-organisatie waarbij ik ben aangesloten.

Naast de sessies gaan we thuis verder met het beoefenen van Reiki. Samen zullen we Reiki-cursussen organiseren, waarbij je de kans krijgt om mij te assisteren. Ik deel graag mijn kennis, en dit alles vindt plaats in de krachtige energie van Reiki.

De investering voor dit intensieve jaartraject bedraagt €10.000,-- en kan in termijnen worden voldaan. Na voltooiing van de opleiding ben je in staat om zelfstandig Reiki-cursussen te geven, en je kunt altijd bij mij terecht met je vragen.

Durf de reis aan te gaan, de sleutel tot spiritueel meesterschap ligt voor je klaar.Ontmoet mij op de locatie: Prinses Beatrixlaan 8 in Wezep.Gratis parkerenOp slechts 5 minuten lopen vanaf station Wezep.
Laat de transformatie beginnen